Home » Boeken

Er bestaan veel boeken in de wereld die jou kunnen helpen met sales technieken, acquisitie, verkoopgesprekken en natuurlijk het closen van deals. Hiernaast zijn boeken die gaan over persoonlijke ontwikkeling natuurlijk ook zeer belangrijk. Vaak kom je hier jezelf in tegen en wordt er vanuit een persoon beschreven hoe hij/zij met bepaalde situaties omgaat. 

Strategieën en antwoorden van een allround verkoper, de auteur van de bestseller The Sales Bible.

Het boek dat op ieder nachtkastje, in iedere aktetas en in elk dasboardkastje van verkopers hoort te liggen. Om keer op keer door te bladeren en de informatie tot je door te laten dringen. Vol met tips, adviezen, lijstjes, onliners en cartoons!

In dit boek word je geconfronteerd met de waarheid. Het laat je nadenken over belangrijke zaken en onbelangrijke zaken. Dit allemaal met een doel, jou de weg laten zien naar gelukkigheid.

 

Acquisitie voor professionals - Verkoopstrategieën voor advocaten, consultants, architecten en andere professionals die nog wel een klant kunnen gebruiken!

In dit praktische boek lees je hoe je als advocaat, consultant, makelaar, architect of wetenschappelijk medewerker nieuwe klanten en opdrachten kunt verwerven.

Dit boek legt uit hoe je succes kan behalen in alle facetten van het leven; prive, zakelijk, financieel en over gelukkig zijn in het leven.

Think & Grow Rich is meer dan een zelfhulpboek; het biedt een complete filosofie voor persoonlijk succes. Het leert je methoden om zelfvertrouwen aan te kweken en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken. Het is een boek dat niet alleen zal veranderen wat je denkt – het verandert de manier waarop je denkt.

The Sales Bible is de persoonlijke en vertrouwelijke hulpbron dat jou zal helpen te presteren tot je max en te schijnen als een ster. 

Het is de bedoeling dat hier een verzameling boeken komt de staan die bijdragen aan een of meerdere van de eerder genoemde zaken. Mocht je een goed boek kennen die hier nog niet tussen staat, dit zullen er veel zijn, aarzel dan niet en laat het mij weten. Stuur een mail naar info@jeltevanduin.com.