Home » Commercieel toptalent

Commercieel toptalent gezocht:

Ben jij het commerciële toptalent waar wij naar opzoek zijn?

Mijn opdrachtgever werkt nauw samen met haar opdrachtgevers die structurele ondersteuning zoeken op het gebied van alle telefonische activiteiten, gericht op het werven van nieuwe klanten. Zij richten zich specifiek op ICT-bedrijven. Met hun functionele kennis en kunde van ICT maken zij inzichtelijk welke rol de ICT-omgeving bij prospects speelt en waar er mogelijke raakvlakken / opportunities zijn ten opzichte van het portfolio van de opdrachtgever (op korte en lange termijn).. Zij kunnen hierdoor daadwerkelijk als verlengstuk van de verkoopafdeling van haar opdrachtgevers acteren, en meedenken en adviseren over effectieve doelgroep benadering.

Dé kans om als starter je commerciële talenten te ontwikkelen;
Deze functie is ideaal voor een ambitieuze commerciële kandidaat met ICT- bloed!! Je werkt voor zowel fabrikanten en distributeurs als System Integrators.
Je wordt intern opgeleid en gecoacht op het gebied van je commerciële vaardigheden. Structureel volg je een salestraining met een extern trainingsbureau om je commerciële kwaliteiten aan te scherpen. Bovendien breng je de opgedane kennis elke dag in de praktijk middels het voeren van verkoopgesprekken aan de telefoon. Daarnaast bezoek je regelmatig producttrainingen van de opdrachtgevers (ICT leveranciers) om je kennis tot optimaal niveau te brengen.
Kortom: deze functie bevat alle ingrediënten voor een succesvolle commerciële carrière!

Je werkzaamheden bestaan vooral uit:

 • Het telefonisch benaderen van prospects en klanten;
 • Het actualiseren van mailbestanden naar aanleiding van de telefonische contacten;
 • Het maken van gekwalificeerde afspraken bij klanten of prospects;
 • Het opvolgen van marketinguitingen;
 • Het uitnodigen van prospects en klanten voor beurzen en seminars

Bij deze opdrachtgever werken jonge mensen die willen leren wat ‘Sales’ is.

 • Minimaal een afgeronde MBO- diploma;
 • commerciële affiniteit is vereist, ervaring niet, hier word je namelijk in opgeleid;
 • kennis op het gebied van ICT infrastructuur is een pré (denk aan servers, storage, backup, archivering, virtualisatie, cloud, Business Intelligence etc.);
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • sales tijger in de dop;
 • vrolijke, positieve instelling met gevoel voor humor.

Zij bieden jou:

Een uitdagende groeifunctie in de ICT bij een jonge, ambitieuze, informele en groeiende organisatie. Deze functie is dan ook ideaal voor een junior kandidaat/ schoolverlater met maximaal 2 jaar werkervaring;
volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen;
het aanvangsalaris is afhankelijk van je werkervaring.  Daarnaast hanteert onze opdrachtgever een interessant bonussysteem.

 

Geïnteresseerd? Stuur je CV dan op.